Om oss

Välkommen till Flando Relining – din expertkälla för allt inom VVS och relining. Vår passion för innovativa VVS-lösningar och årtionden av kombinerad erfarenhet inom branschen har inspirerat oss att skapa denna plattform, där vi delar med oss av kunskap, tips och de senaste trenderna.

Vår vision

På Flando Relining tror vi att korrekt information och praktiska råd kan göra stor skillnad i både små och stora VVS-projekt. Vår vision är att vara det självklara valet för både yrkesverksamma inom VVS och entusiastiska DIY-hantverkare när det kommer till relining och relaterade ämnen.

Vårt team

Vi är ett team av licensierade VVS-montörer, ingenjörer och innehållsskapare som brinner för att göra VVS-lösningar mer tillgängliga och förståeliga för alla. Våra grundare, Karl Alm och Lisa Forsberg, började sin karriär inom VVS för över 20 år sedan och har sedan dess hållit sig uppdaterade med de senaste teknikerna och metoderna, inklusive reliningsteknik.

Karl är expert på rörsystem och har en mängd erfarenheter från stora kommersiella projekt till små hushållsfixar. Lisa, å andra sidan, är en civilingenjör med en passion för miljövänlig teknik och hållbara byggmetoder.

Tillsammans med resten av vårt team, som inkluderar allt från fälterfarna tekniker till digitala strateger, strävar vi efter att ge dig de mest pålitliga och praktiska råden.

Vår expertis

Flando Relining täcker en bred spectrum av ämnen och frågor som:

  • Relining och rörrenovering
  • VVS-installationer och underhåll
  • Värme- och sanitetssystem
  • Miljövänliga och energieffektiva lösningar
  • Juridiska aspekter och föreskrifter inom VVS
  • DIY-guider och proffstips
  • Produktrecensioner och rekommendationer

Vårt åtagande

Vi är engagerade i att tillhandahålla kvalitativ information och uppdaterar regelbundet vår blogg med nya artiklar, guider, och detaljerade instruktioner. Allt för att du ska kunna genomföra dina VVS-projekt med förtroende.

Bli del av vår gemenskap

Vi värdesätter interaktion och delaktighet från våra läsare. Kommentera, ställ frågor, eller dela med dig av dina egna erfarenheter. Följ oss på våra sociala medier för att få de senaste uppdateringarna och bli del av en växande gemenskap av VVS-intresserade.

Tack för att du besöker Flando Relining. Låt oss tillsammans forma framtiden för hållbara och innovativa VVS-lösningar!